neh, ingen rubrik..

Har varit en ganska jobbig vecka på sina sätt..  en hel del att göra på jobbet, men mest har det varit ändå lungt. Saknade en del saker som kom lite senare än beräknat och detta ställde till det för oss i mixen en hel del. Men det ordnade upp sig till slut. gott som fan.

Förra lördagen vart vi på Sia Glass Open i bowling.  riktigt jefla skojj, discobowling, pilsner o trevligt sällskap.  Hela kvällen var lyckad, iaf fram till tolvsnåret, då jag o cissi vart på väg hem till henne.. o upptäcker att min mobil blivit stulen. De vart riktigt surt.  Fick ringa nåra samtal för att spärra kort etc.  Ett nytt kort skulle skickas ut, men har än idag (söndag) ej kommit ännu.

Dock fick jag ringa i förrgår o kolla läget, troligen posten som slarvat och mitt telefon bolag , kommer återigen skicka ett nytt. Service! :D

Nåväl.. denna helgen som varit nu då..  inget direkt som hänt.  Vart inne i stan igår igen, med cissi o traska runt i affärer mm. letade upp en mp3 spelare till henne,  o hon släpade in mig i diverse klädbutiker.  Vet ni hur icke kul det är för en man, o stå i en klädaffär för damer?..  värre är när man e ensam där osså. hmm. man står verkligen bara rakt upp o ner o ser allmänt dum ut ^^ , men va fan.  har lovat att släpa med henne te affärer som jag tycker e roliga hehe..  (US-airsoft mm.. )
Men de var rätt kul o trevligt igår ändå,  förutom att springa i affärer, så hann vi med att våldgästa Dan, som visade Gears of War (såg riktigt skojsigt ut), fikade på Falkmanska o lite senare dela vi på en pizza.  Köpte nån film etc ..  sen gick vi hem till henne o satt där o trixade med hennes dator o mp3 spelare. 

När jag slutligen kom hem, så dröjde de inte länge förrän telefonen ringde o lilla cissi hade åkt på lite problem. Men löste sig det också..  ägnade sen kvällen själv åt att glo lite på film bl.a.

Så kan de va.  får se vad som händer nästa helg.. verkar bli afterwork på fredag. hmm..