rundtur i fjällen :P

I tisdags blev det en liten 7timmars tripp runt Ö-vik o trakterna runtomkring.
Första målet var Höga Kusten bron, där vi käkade middag och njöt av utsikten över bron och vattnet.
Maten på restaurangen var kanongod, men förbannat dyr.. nåväl, man lever bara en gång, så då får man passa på att njuta lite också ;).

Innan vi anlände till bron, så åkte vi som sagt runt Ö-vik och fick guidning av en boende här uppe,
besökte en kyrkogård (vart nåra blommor som skulle vattnas, och Lies skulle hälsa på sin förra bovärds grav). turen gick vidare till en grosse kyrka, vet inte varför men.. Kyrkan var stor iaf och tydligen den största häruppe. (Vid jämförelse med de i Visby..så.. hmm.. Visbys är häftigare :P )
Nåväl.. fick även besökt Skule berget, en stor sak till klippa.. där det finns en grotta. tyvärr låg den en bra bit upp på berget, så vi besökte aldrig den.. Orkade inte klättra upp helt enkelt..japp fanns stigar dit upp , men  orken fanns inte. (ville hem o sova ..).   Stannade vid ytterligare några platser på vägen tillbaka för att se lite av landskapet, och kunde bara instämma att här är vackert landskap.   Sista anhalten var ett utsiktsberg i Ö-vik, där man ser hela staden och lite till..  på samma berg så befinner sig tre skidhopps backar.  Var tydligen nån knas som cyklat nedför den minsta hopptornet. (om nu man kan kalla den liten.. ).   Utsikten vart minst sagt magnifik.

Idag, står sista rundturen på schemat.. eller rundtur och rundtur.. skall besöka MoDo:s nya hockeyrarena som bara ligger ett stenkast bortfrån lägenheten.  Skulle tagit med Frölundas matchtröja ^^ , nåväl hockey är väl inte det största intresset direkt längre.. men skall ändock bli kul att se .


Well well.. i morgon återvänder jag hem igen , har varit riktigt trevligt och kul häruppe..  så det blir nog repris på det så småningom.  Att bara åka hit o slappa o njuta slår nog allt. :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback