Så var de dags igen..

Ja, jag håller med är lite seg på att uppdatera bloggen :), men mycket beror på att jag fortfarande har lite problem med min uppkoppling.. Typ telefonen fungerar inte när jag använder modemet, och tvärt om.
Borde va lätt o fixa iof.. men orkar inte med det nu.. :/

Så.. inget nytt har hänt dock.. satt i planer på att ev skaffa en ny bil att lattja med.. Försöker sälja av min Kyosho Pureten racer och antingen skaffa en Mini Inferno eller en Megaforce monster truck.. med dubbla metanol motorer. ca 6hk till 6 kilo bil . .kan röra på sig antar jag.. Fast de blir nog att spara ihop lite cash först en månad eller två.. Eller så köper jag en ny bössa.. Jaja vi får se vad det blir av det hela om nån månad eller så. :)

Idag har väl varit som vanligt på jobbet, bara lungt o fint faktiskt.. slutade redan kl 18!, mot normala 24.00.. tre linjer , två skiftlag samtidigt.. Mer sånt tack!.  Hemma så allt som vanligt dock.. inga roliga filmer att kolla på (ligger dock två på posten o väntar). Inte heller finns det några roliga spel, har kört igenom BF2, o alla andra jag har. o dem e inte kul att lira singelplayer på.   Enda ljuset i tunnlen är att Dark Funeral är på väg med ett nytt album i Oktober som kommer heta "Attero Totus Sanctus". Drog ner två låtar (promo), som de släppt på sin hemsida som lite smakprov. Och tro mig.. håller resten av låtarna samma klass. så kommer det bli en kanonplatta, och klart bättre, aggressivare  o mer ondskefullt än deras tidigare alster.. Det blir en given skiva i samlingen!.

En uppskjutning kommer ske i morgon eftermiddag, skall skjuta Snarkyn, samt två mindre raketer.. Om nu vädret är fint villsäga.

Så.. allt var detta tror jag..
Ses i morgon!



Tisdag..

Inge speciellt idag inte som hänt..
Försökte fixa en arbetskamrats dator, men.. gav upp efter några timmar.. då det saknades drivrutiner till bl.a ljudkort mm. Säger bara en sak.. HP (Hewlett Packard, eller Hell Packad), drivrutiner fanns..men.. låg på en Linux dist, som numera följer med HP istället för Ms Windows..  nåväl.. har nu hittat allt, o fixat en skiva.. så jag får fortsätta med datorn så småningom.

Beställt ytterligare en raket, från Holland..  en IQSY Tomahawk, den förra vek sig kroppsröret på, när jag skulle lägga in en ny motor. .Iof lättfixat, genom att kapa röret vid "brottstället", och lägga in ett förstärknings rör, o sedan limma ihop allt. Njae. .så lätt var det inte.. när allt var klart.. så visade det sig att det röret jag satt in, var lite för smalt.. så raketen bidde skev. :/.. orkade inte göra om det, utan de bidde att köpa en ny istället.
Delarna från den gamla, kommer till använding till andra raket projekt istället.

Nähäpp.. nanedags igen..

C-ya!





Morsning..

Jahapp..dags att uppdatera lite??..  nåväl får skylla ifrån mig på min ISP, har varit lite strul hit i dit..
ibland fungerar allt, o ibland inte. O när de väl fungerar.. då fungerar inte telefonen.. så till alla er som försöker ringa.. Glöm det :), sitter jag uppkopplad, så möts ni av upptaget ton.  Nåt vajsing med modemet antar jag..

Vad har hänt sen sist?, inte mycket  hade lite raketuppskjutande i helgen..
tre lite större pjäser som lyfte med D12 motorer, o några micro raketer.  Två av de tre stora är hela och flyger, den tredje gick spikrakt upp till en 30-40meters höjd, ändrade riktning och la sig i 45graders vinkel och tog fart mot en närbelägen skog. :/ 10meter ovanför trädtopparna löste fallskärmen ut. o raketen försvann. Buhäää.  De två andra flög desto bättre,  Snarkyn en låtsas skala modell, flög underbart, och likaså en IQSY-Tomhawk , denna gjorde runt 300meter rakt upp i luften.. Now.. that´s impressive!

Microraketerna då?, Av 3 stycken, så var det bara en som flög säkert. Saturn V raketen ,gick spikrakt till en 10-15meters höjd, däremot rymdfärjan och en Blackbird SR71 var helt instabila.. precis efter de lyfte, så flaxade dem runt som skadeskjutna kråkor.   10-15 meter kanske inte verkar vara så högt.. men med tanke på att Saturn V raketen endast är 9cm hög så.. :)  Nåväl..  har två D12 motorer kvar, samt 6 st C6:or.. så det blir nog lite flygande nästa helg också. 

Osså en liten notis: I dag är en sån dag, man bara skall krypa under täcket o sova bort.
På jobbet, började det att jag fick lut i ögat, pinan fortsatte senare på dagen, när jag var hos tandläkaren.
Kommer hem , sitter framför datorn en stund, och beger med därefter ut till köket, för att montera ihop en raket.  När jag skall sätta mig på stolen, böjer huvet lite lätt framåt, för att se efter.. så känner jag en smäll mot ögonbrynet. Reser mig upp igen.. och drar ur en pensel! som satt sig däri. Just det.. hade alltså en pensel, som låg i limtuben. och skaftet på en pensel är  spetsig.  Smärta och blodvite uppstod.. hade inte aning att det kunde blöda så förbannat, från ett sånt litet sår..  Näpp.. bäst o lägga sig, innan nåt mer händer idag..

Morsning korsning!